Cégünkről

A PRO-FEZ Építész Iroda Kft. 2002. évben alakult, elsősorban építészeti tervezési és teljes körű építőipari generál kivitelezési feladatok ellátására.
Alapítói építészmérnök végzettségű szakemberek, akik a cég megalapítása előtt is az építőiparban tevékenykedtek, mint tervező, illetve a kivitelezésben részt vevő építésvezető mérnök.
A tervezési és kivitelezési munkákon túl a cég 2005-ben kezdett el foglalkozni saját tervezésű és fejlesztésű társasházak kivitelezésével és értékesítésével.
A vállalkozás 2006-tól 2010-ig főleg saját projektek megvalósítását és értékesítését végezte. 2011-től az előző évek lakáspiacának hanyatlása és cég tulajdonosi szerkezetében történt változás miatt újra az építőipari vállalkozásé lett a főszerep.
Az eltelt évek alatt, több sikeres munkán túl sikerült kialakítani egy jól működő céget úgy, hogy a saját létszámunkat jól kiegészítő alvállalkozói háttérrel képesek vagyunk komplex építőipari tevékenységek kivitelezésére, nem csak a lakáspiacon, hanem a magasépítés egyéb területein is.
A cég szolgáltatásai a tervezéstől egészen a kulcsátadásig terjedhetnek, célunk megrendelőink minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása.

Szolgáltatásaink

  • Építészeti tervezés

  • Teljes körű építőipari generál kivitelezés

  • Saját tervezésű társasházak kivitelezése és értékesítése

  • Komplex építőipari tevékenységek kivitelezése a magasépítés egyéb területein

Munkáink